2016. március 30., szerda

Polgármester úrral egyeztettem



A mai napon megbeszélést folytattam városunk polgármesterével, Lesi Árpáddal, mégpedig a város fejlesztési lehetőségeiről. Bevallom elég sok mindent rázúdítottam, de szerintem ezt már megszokhatta tőlem…



Megbeszéltük, tudjuk, hogy a város elég szűkös keretből gazdálkodik, azt is tudjuk, hogy „fentről” sem minden esetben túl kegyesek manapság, mégis elmondhatjuk, hogy helyi ügyekben sokszor nem minden csak a pénz kérdése. Ezért határozott terveket is állítottunk.
Elmondta, hogy az aktív, ugyanakkor határozott álláspontot képviselő Szentmiklósi Szivárgónak azért örül, mert ezzel a város információáramlása sokat javulhat és erre nagy szükség is volt már.
A megbeszélésen kitértünk a helyi ügyek, az önkormányzat, és a vállalkozások helyzetére, valamint beszélgettünk a turizmusfejlesztésről is. Abban egyetértettünk, hogy innovatív gondolkodásra, és rugalmas városvezetésre, valamint partner vállalkozásokra lesz szükség.
A megbeszélés végére két dologban egyeztünk meg rövidtávon. Mégpedig, az egyik, hogy kéthetente három lakossági kérdésre válaszolni fog a Szivárgó felületén, amennyiben erre igény van.
Míg a másik, hogy <eddig példátlan módon> kérdezzük meg városunk polgárait a város működésével kapcsolatban.
Így hát hamarosan közvélemény kutatást hirdetünk, mely sikeressége esetén a lakosság álláspontja lesz kiolvasható, ehhez pedig mindenki segítségét fogjuk kérni. Készüljetek!

Addig pedig küldjétek meg a kérdéseiteket, hogy Polgármester úrral megválaszoltathassuk azokat:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!