2019. szeptember 10., kedd

Képviselő jelöltek 2019: Dr. Kalló-Peti-Ferkő András

A Szentmiklósi Szivárgó arra a lehetetlen küldetésre vállalkozott, hogy az önkormányzati választáson nyilvántartásba vett jelöltek részére lehetőséget biztosít ahhoz, hogy néhány gondolatban kifejtsék filozófiájukat, bemutatkozva ezzel a város lakói előtt, hogy miért érdemes rájuk szavazniuk. A jelöltek részére ugyanazokat a kérdéseket tesszük fel, hogy a részrehajlást kiszűrjük. A beérkezett válaszokat a szerkesztési filozófiánknak megfelelően, de érkezési sorrendben közöljük. Íme:

20/2 Dr. Kalló-Peti-Ferkő András

Pár szóban mutatkozz be:

58 éves vagyok, Kolozsváron születtem, majdnem 30 éve élek Kunszentmiklóson, feleségem Kabai Csilla kunszentmiklósi, Andris fiam 14 éves, előző házasságomból Kata és Zsuzsa lányaim felnőttek, külföldön élnek.  Magán állatorvos vagyok ,és a Kungabona Kft-ben is dolgozom 29 éve. Állat és növényszerető vagyok (nagyon).

Miként indulsz (polgármester, képviselő) a választáson és milyen színekben?

Képviselőként. A „színkérdést” hülyeségnek tartom, kunszentmiklósi színem van és őrizzen az Ég minden párt támogatásától.

Mikor döntötted el és mi motivált, hogy megméresd magad az önkormányzati választáson?

5 éve döntöttem el, az emberek miatt, akik kedvelnek és magam miatt is. Kellet egy fehér holló, aki akkor is beszél, amikor mások hallgatnak, aki az embereket jónak vagy rossznak látja, nem pártokhoz tartozóknak.

A városvezetés mely része érdekel a leginkább és miért?

Mindegyik, hisz minden Kunszentmiklós.

Mi a település három legfőbb problémája és szerinted mi lenne azok megoldása?

1.  A megalkuvást, összefonódást, rosszindulatot száműzni a Városházából – megoldás a pártsemleges, egyenes jószándékú, határozott képviselők, vezetők, polgármester megválasztása.
2.     A kosz az utcákban, árkokban, erdőszéleken, udvarokon, levegőben (égetés). - megoldás a felsőbb vezetés kezében van.  Törvénymódosítások, szigorú büntetések stb . 
3.       Közterületek rendben tartása: utak, parkok állapota. Forrást kellene találni dolgos, megbízható emberek alkalmazására, nem éhbérért.

Miért vagy Te a jó választás? 

Mert én nem viszek pénzt a nyugdíjasoknak minden ősszel, mert hétfőn is azt mondom, amit pénteken, mert nem vagyok pártkatona, mert minden DOLGOS embert tisztelek, mert olyan dolgokról is szólok, amelyekről mások hallgatnak. Én nem csak kampány időszakban szeretem az embereket.

Kit/kiket választtatnál még meg képviselőnek a jelenlegi jelöltek közül és miért?

Kihagyom. Döntse el mindenki a szavazófülke magányában.

Személyes üzeneted a lakosoknak?

Menjenek el szavazni! Szavazzanak olyan jelöltekre, akik jellemesek, akiket ismernek emberileg és megfelelőnek tartanak képviseletükre. Ne számítson párt, egyház. Aki ciklusonként váltja hovatartozását a legrosszabb!
Ismerjük egymást, ez hatalmas előny egy nagyvárossal szemben.

Facebook

Hamarosan folytatjuk a többi jelölt bemutatásával...

Ha tetszik ez a cikk, akkor kövessetek minket a közösségi portálon is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!