2016. július 24., vasárnap

Vivien hangjától zengett a városközpont





Csak nemrégen ért véget Zátrok Vivien előadása a Főtéren, így a cikk írásakor még igazából fel sem ocsúdtam. Hogyan lehet valakinek ennyire tiszta hangja?


Na, de nézzük mi is történt itt. A „zenélő vasárnap délutánok” sorozat következő fellépőjeként Zátrok Vivien lépett a zenepavilon betonkockáira. Ez már önmagában is nagy szó, hiszen Vivien műsorát a múlt héten egyszer már elmosta az eső. Azonban ezen a héten a művésznő nyerte, az időjárással vívott csatáját.

A mai koncert hangosításáról is Honti Roland gondoskodott, aki az elmúlt években már tanúbizonyságot tett arról, hogy bármely kunszentmiklósi rendezvényről is beszéljünk, nélküle az nem kivitelezhető. Most azonban ennél sokkal több jutott neki, hiszen Zátrok Vivient gitáron kísérte.


Elhangoztak olyan <mára már örök> klasszikusok, mint a Honfoglalás című film betétdala, vagy a „Ha én rózsa volnék” című szám, melynek Bródy János a zeneszerzője, és ismerhetjük Koncz Zsuzsa, vagy akár Rúzsa Magdi, vagy Péter Szabó Szilvia előadásában is. Talán egyik sem szólt olyan szépen, mint most, Vivien előadásában.

A rendezvényt körülbelül százötvenen látogatták, bár a tippelésünket nehezíti, hogy a központban szétszóródva álltak az emberek. Így pedig nehéz biztosat mondani. A lényeg, hogy ismerve a miklósi gondolkodást, ez már nagy szó.

Összegezve, ki gondolta volna egy éve még, hogy ilyen sikeressé fog válni ez a kezdeményezés?

A szervezőknek gratulálunk, csak így tovább! Magunknak pedig még több, hasonló színvonalú szórakozási lehetőséget kívánunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!