2016. július 24., vasárnap

Szavazás a Kálvin téri fákra (2.kör)


Sajnálatos módon a kunszentmiklósi református templom előtti téren két nyírfa is kiszáradt, ezért azok eltávolítása, majd cseréje elengedhetetlenné vált.


Fotó: Kárpáti Norbert, Kárpáti fotó
A református templom előtti két kiszáradt nyírfa, mely megérett a cserére.


Viszont, hogy senki ne érezze azt, hogy nem kérdezték meg a javaslatáról, ezért Lesi Árpád Polgármester úr, ezúton és a Szentmiklósi Szivárgón keresztül kérdezi Önt, hogy milyen fával pótolják azokat?

Ígérete szerint amelyik fafajta a legtöbb szavazatot kapja, azt fogják a kiszáradt fák helyére ültetni.

A magunk részéről üdvözöljük Polgármester úr kezdeményezését, és természetesen segítünk is ebben.


Kértük Önöket, hogy javaslataikkal segítség a fa fajta kiválasztását. A válaszaikat ezúton is köszönjük, 69 válaszból, összegezve 32 javaslat érkezett, a platán, a hárs és a fenyő a dobogósok.
De ez csak a javaslataik alapján kialakult képzeletbeli sorrend, így most azt kérjük, hogy válasszák ki azt a fafajtát, amelyik végül a kiszáradt fák helyére kerülhet!

Fontos megjegyezni!
Javaslatként érkezett, hogy semmi esetre sem legyen allergén fajta, melyet mi magunk is logikusnak gondolunk.
Ezen felül volt aki arra hívta fel a figyelmünket, hogy nyírfát, nem jó saját fajtája után ültetni.
Így kérjük Önöket, hogy ennek figyelembe vételével legyenek kedvesek dönteni a fafajta kérdésében. Szavazatukat lentebb leadhatják.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!