2016. július 26., kedd

Megkérdeztük: Hiányoltál már egy kunszentmiklósi közéleti blogot?



  
A Szivárgó indulásával egy időben indítottuk a szavazást, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy ki, hogyan vélekedett annak létjogosultságáról, szükségességéről?


Számunkra a legmeglepőbb az volt, hogy még az első napját sem töltötte be a Szivárgó, alig pár óra telt el, amikor megkapta az első abszolút negatív szavazatát, mely szerint semmi szükség rá. Ezt nem igazán értettük, hiszen még jóformán nem is tudtuk megmutatni, hogy mi az amit akarunk, vagy mi az ami miatt életre hívtuk. Szerencsére ezt egy másik szavazaton kívül senki nem érezte így.
Abszolút többségben vannak azok, akik szerint igen fontos volt, hogy városunkban is legyen egy működő online közéleti portál. Ők a válaszadók 47%-át képviselték. További 44% szerint viszont nem hogy szükséges, hanem már égetően fontos volt, hogy induljon egy ilyen. Így, a válaszadók 91%-ának (!) támogatásával, nyugodtan kijelenthetjük, hogy jó döntést hoztunk a Szentmiklósi Szivárgó indításával kapcsolatban.
Nem szavazattal 1 fő válaszolt a feltett kérdésre. (Azt hiszem, ezt most megbocsátjuk neki! – a szerk.
J )

Íme, az eredmények:
  • Égetően fontos volt már 15 (44%)
  • Igen 16 (47%)
  • Nem 1 (2%)
  • Semmi szükség nincs rá 2 (5%)
Szavazatok száma: 34
Közvélemény-kutatás lezárva!

Köszönjük, hogy szükségesnek érzitek a Szivárgót, igyekezni fogunk a jövőben is hasznos tartalmakkal ellátni benneteket! Olvasatok minket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!