2016. június 9., csütörtök

Lovasíjász film: a dátum


Itt van hát, eljött az idő. Immáron hivatalosan is közzé tesszük, hogy 2016. június. 18-án levetítésre kerül A lovasíjász című film.


A filmvetítésre az Endrédy utcai művelődési házban kerül sor, 2016. június 18-án, 17 óra 30 perckor.
Kérünk mindenkit, hogy legyen kedves az érkezésre kiemelt figyelmet szentelni és a vetítés előtt időben megérkezni!

Figyelem, javasoljuk mindenkinek, hogy elővételben vásárolja meg a jegyét, mert a terem befogadókészségének korlátozottsága miatt, a jegyeket is korlátozott számban értékesítjük.
Az is igaz, hogy senkit nem hagyunk Lovasíjász-élmény nélkül, így igény és szükség esetén akár többszöri vetítésre is nyitottak vagyunk!

Támogatói jegyek elővételben, 1000.- Ft-os áron, a Varga Domokos ÁMK Könyvtárában,  Kunszentmiklós Város Önkormányzatában, valamint előzetes foglalás alapján a helyszínen is kaphatóak lesznek.

"Nem az Ősöket kell követni, hanem azt amit az Ősök is követtek!"







A ráhangolódáshoz ajánljuk, valamint a filmhez kiválóan illeszkedik, az aznap a Nyílegyenes Íjászklub által szervezett, és Kunszentmiklós vásárterén megrendezendő Országos távcéllővő bajnokság főpróbája is. Melyről annyit érdemes tudni, hogy "aznap a Magyar hon meghatározó íjászai, mind, mind jelen lesznek!"




Kérünk Titeket segítsétek a terjesztést, minimálisan egy megosztással!

A műsor és programváltoztatás jogát fenntartjuk!




1 megjegyzés:

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!