2016. június 24., péntek

Figyelem: hőségriadó!



Ha valaki a hőség miatt van ki, emlékeztetném, néhány hete még ezért könyörgött, ezt várta... Igaz. A meleget elviselni nagyon nehéz, éppen ezért a város vezetése, a tavalyihoz hasonlóan párafüggönyt helyezett el az önkormányzat bejárata előtt, hogy az arra járók felfrissülhessenek. (Jó ötlet!- a szerk.)

Történt ugyanis, hogy az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, 2016. június 23. (csütörtök) 00 órától június 26. (vasárnap) 24 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.

Párásító az Önkormányzat bejárata előtt

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek a Magyarország fölé. Szerdán még csak keleten, délkeleten, majd a következő napokban az ország túlnyomó részén 25, 26 Celsius-fok felett alakul a napi középhőmérséklet. Péntektől vasárnapig sokfelé a 27 Celsius-fokot is meghaladja a napi középhőmérséklet. Hétfőtől egy lassú mozgású hidegfront okoz felfrissülést.

Addig igyunk sokat, és figyeljünk egymásra!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!