2016. augusztus 15., hétfő

Megszavaztátok hová kerüljön a székelykapu


A múlt héten indítottuk a szavazást, melyben arra kértünk benneteket, hogy szavazzatok a Szentmiklósi napok keretein belül (pontosabban vasárnap 11-kor) felavatandó székelykapu helyére.



Ezzel kapcsolatban Polgármester úr részéről az a kérdés merült fel, hogy egy Székelykeresztúrról érkező, kézzel faragott székelykapu megfelelő helyen lesz e a Kálvin téren, vagy kerüljön a vásártérre,  Tasskertesbe, esetleg máshová?

Nos, mi elindítottuk a szavazást, hogy megtaláljuk neki a legméltóbb helyét. Ebben a szavazásban 81 szavazatot adtatok le, mely alapján 48-an (61,5%) döntöttek úgy, hogy a központban lesz a legjobb helye. További 13% (16,7%) szavazott Tasskertesre, míg 12-en (15,4%) szavaztatok a vásártérre. A többiek az egyéb helyet javasolták.

Így, ez a segítségetekkel persze, de eldőlt. A székelykapu a Főtéren, a postához bekanyarodó Bankós Károly utca és a Rákóczi út kereszteződésénél lesz elhelyezve, a park szegletében.

Szerintünk a legméltóbb helyre került! Köszönjük a szavazataitokat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!