2016. május 18., szerda

Újratöltve: Zenélő vasárnap a szentmiklósi Fő téren



Vasárnap, 17:00 órától újra megnyit a nyár a szentmiklósi Fő téren. Ugyanis a tavaly már megszokottnak számító, igaz, döcögősen induló "Zenélő vasárnap" programsorozat az idei esztendőben újra feléledni látszik.

Horváth Bálint és Kovács György a VID-en

Ehhez megfelelő közeg a "zenepavilon" amit még a pár éve átadott  Főtér felújításnak köszönhetünk. Szerintem jó ötlet volt egy ilyet is betervezni, még, ha kicsit szűk is.
(Ez az a zenepavilon, amelyhez a tervezője nem indokolta az áramot, azaz minden rendezvényen az Önkormányzattól kell a kanócot elvezetni oda. Azt a gondos körültekintést, amellyel a tervező cég eljárt ezzel kapcsolatban, ezúton is köszönjük nekik. Sokat segítettek vele. - a szerk.)


A programokkal kapcsolatban pedig külön öröm lenne a számomra azt látni, hogy a központban nem csak a forgalom nőne meg kíváncsiskodókból, akik fel-alá járkálva az autóikból szemlélik a műsort, hanem vennék a bátorságot és megállva, kiszállva abból, esetleg élveznék is azt. Vagy, ha másképp nem, akkor társadalmi kapcsolataikat erősítenék egy kis beszélgetéssel, mondjuk a szomszéddal.

Ki tudja, talán akkor nem lennénk annyira "konok kunok", hogy minden rossz, ami van, vagy, hogy csak a rosszat látjuk egymásban, és felismerhetnénk, hogy van más is az "arckönyvön" és a bölcs kereskedelmi csatornákon kívül, ami talán sokkal fontosabb lehet.

Kívánom, hogy a program sikeres legyen, hogy minél többen megnézzék azt, és, hogy minél többeket sikerüljön kizökkenteni a dolgos hétköznapokból. Elvégre is ezért lenne...

Az már biztos, hogy 2016. május 22-én Horváth Bálint zenél majd. Aki nagy kedvencünk. Kerestük az Önkormányzatot a további  programokkal kapcsolatban, amint megküldik, közzétesszük azt is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!