2016. május 23., hétfő

Megtelt a tér, de tényleg!


Megtelt a tér, de tényleg! - közölte velem valaki, akitől arról érdeklődtem, hogy miként sikerült a vasárnapi "Zenélő vasárnap" című kulturális rendezvény, melyet a kunszentmiklósi Önkormányzat szorgalmaz.







Korábban, már beszámoltunk róla, hogy mennyire üdvözlendőnek tartjuk az elképzelést, mely szerint fel kívánják rázni a közösségünk kulturális életét, valamint szeretnék, ha sikerülne kimozdítani, és kibillenteni az embereket a dolgos hétköznapok taposómalmából. Mely köztudottan nem is olyan egyszerű feladat ám. De! És itt jön a de. Most mindenki beírhat magának egy pirospontot, aki jelen volt, ugyanis meglepően sokan megfogadták a tanácsunkat, és vették a fáradtságot, hogy szórakozzanak egyet.

Ehhez ezentúl is minden lehetőség adott, ugyanis terv szerint kéthetente sor kerül majd egy-egy ilyen megmozdulásra.
A programsorozat már el is kezdődött, ugyanis a hétvégén Horváth Bálint, egyszer már megtöltötte a teret. Sokan voltak, akik kilátogattak a rendezvényre, vagy a környező vendéglátóegységeket töltötték meg, de olyanok is akadtak, akik táncra perdültek. Bár bevallottan nem lehettem jelen, mégis több forrásból is úgy értesültem, hogy a rendezvény sikerrel zárult.

Az előzőekben ígértük ugyan, hogy megosztjuk veletek a komplett programot, amiről érdeklődtünk is, és azt a választ kaptuk, hogy:


"Nincs tovább lefixálva, tekintve, hogy tavaly elég sok módosítás volt, így most nem terveztünk előre. A következő fellépőt két héttel előtte szervezzük csak le, hogy rendben legyen. Akikkel már folytak előzetes tárgyalások: Kék Hold együttes, a Zacc együttes, a Retro Trió, a Sanzon zenekar, a Signál zenekar, Zátrok Vivien, Polgár László, Giovi és Csordás Gábor."

Két hét múlva, vasárnap (június 5.), a következő fellépő Banyák Gyula lesz, aki zongorán fog játszani.

Kéretik nem otthon maradni!









1 megjegyzés:

  1. Nagyon jól sikerült a vasárnap délutáni rendezvény,tettszett,csak így tovább.

    VálaszTörlés

Kérjük Önöket, hogy Felhasználói szabályzatot maradéktalanul tartsák be! Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy a Felhasználói szabályzat megsértése kitiltást von maga után!